صادرات واردات چیست؟ بازرگانی بین الملل

 

صادرات واردات چیست؟ مشاوره صادرات واردات توسط افراد متخصص و کارشناسان این حوزه انجام می گیرد. صادرات و واردات جزء مهم ترین رکن های اقتصادی هر کشور هستند. با استفاده واردات کشورها می توانند کالاهای مورد نیاز خود را از طریق وارد کردن آنها تامین کرده و با استفاده از صادرات کالا می توانند به کسب درآمد ارزی بپردازند. در این بین شرکت ها و تولیدی های بسیار زیادی سعی دارند تا علاوه بر ایجاد یک محیط امن در امر واردات و یا صادرات کالا بهترین خدمات را نیز به این گونه فعالیت های اقتصادی ارائه دهد. اگر می خواهید در حوزه بازرگانی بین الملل فعالیت نمایید و به مشاوره صادرات واردات نیاز دارید باید به دنبال کارشناسان و متخصصین این حوزه باشید و از آنها کمک بخواهید.

صادرات واردات به چه معنا است؟

 

صادرات واردات نقش مهمی در اقتصاد یک کشور دارد. صادرات به معنی تهیه و تولید کالا و یا خدمات در یک کشور و فروش و خریداری آن تولیدات یا خدمات توسط افراد سایر کشورها است. مهم نیست که آن کالا و خدمات چه چیزی باشد و مهم نیست چطور ارسال می‌گردد. تولیدات می‌توانند توسط کشتی حمل شوند یا با ایمیل ارسال شوند یا حتی در یک چمدان شخصی با هواپیما جابجا بشوند. اگر این کالا ها و خدمات در داخل کشور تولید شوند و به افراد دیگری در سایر کشورها فروخته شوند معنی آن صادرات است. واردات به معنی خریداری کالا و خدماتی است که توسط یک کشور دیگر تولیدشده است.

 

واردات صادرات و میزان تجارت کشورها

ترکیب صادرات واردات میزان تجارت یک کشور را متعادل می‌سازد. هنگامی‌که صادرات یک کشور از واردات آن بیشتر باشد یعنی آن کشور مازاد تجارت دارد. و برعکس وقتی‌که میزان واردات یک کشور از صادرات آن بیشتر باشد یعنی کسری تجارت دارد.

 

کشورها چه چیزی صادر می‌نمایند

صادرات کالا و خدمات درجایی صورت می‌گیرد که آن کشور در آن مزیت رقابتی داشته باشد. مزیت رقابتی بدان معنا است که آن کشور در تولید آن محصول خاص بهتر از سایر کشورها باشد. کشورها چیزهایی را صادر می نمایند، که مزیت رقابتی به کشورشان برگرداند. کشورهایی که برتری طبیعی در تولید یک محصول دارند در آن کالا مزیت رقابتی دارند. برای مثال کنیا، جامائیکا و کلمبیا آب‌ وهوای مناسبی برای کشت قهوه دارند. آن‌ها صنعتشان را در کنار صادرات قهوه به دست آورده اند. جمعیت کشور هند مزیت رقابتی آن کشور محسوب می‌شود. کارگرهای هندی انگلیسی صحبت نموده و به قوانین زبان انگلیسی آشنا هستند. مهارت آن‌ها در کنار صحبت کارگرهایشان به دست می آید. چینی‌ها هم مزیت رقابتی مشابهی دارند. حقوق کارگرهای آن‌ها نسبت به استاندارهای زندگی پایین‌تر است. کارگرهای آن‌ها می‌توانند با دستمزدهای پایین‌تر از سایر افراد در کشورهای توسعه یافته زندگی کنند. مشاوره صادرات واردات کار متخصصین این حوزه می باشد.

 

تأثیر صادرات واردات بر اقتصاد

بیشتر کشورها می‌خواهند صادراتشان را افزایش دهند. شرکت‌هایشان می‌خواهند که بیشتر بفروشند. آن‌ها می‌خواهند هر آنچه می توانند به مردم کشورشان بفروشند، سپس آن را به بهترین نحو به افراد کشورهای دیگر هم بفروشند. صادرات بیشتر، بزرگ‌ترین مزیت رقابتی است و آنها صادراتشان را در تولید کالا و خدمات به دست می‌آوردند. همچنین دانش اینکه چطور به بازارهای کشورهای دیگر بفروشند را به دست می آورند. دولت‌ها مشوق صادرات هستند. صادرات باعث افزایش شغل، دستمزدها و استاندارهای زندگی افراد می گردد. همچنین سبب می شود مردم خوشحال تر باشند و رضایت بیشتری از دولت مردانشان داشته باشند. صادرات همچنین ذخیره مبادلات ارزی خارجی که در بانک مرکزی ملی نگهداری می شود، افزایش می دهد. در صادرات افراد یا واحد پول خودشان یا دلار آمریکا و یا یورو اروپا را پرداخت می نمایند. کشور با ذخیره زیاد می تواند ارزش واحد پولش را مدیریت کند. آن‌ها به اندازه کافی ارز خارجی برای سرازیر کردن به بازار با واحد پولی خودشان را دارند که هزینه صادرات آن‌ها را در کشورهای دیگر پایین می آورد.

 

صادرات واردات و نقش آن در کنترل تورم

کشورها با ذخیره زیاد می تواند ارزش واحد پولش را مدیریت کند. آن‌ها به اندازه کافی ارز خارجی برای سرازیر کردن به بازار با واحد پولی خودشان را دارند که هزینه صادرات را در کشورهای دیگر پایین می آورد. کشورها ذخیره پولی را برای مدیریت پول خودشان به کار می گیرند. این بدین معنی است که آن‌ها می توانند تورم را بهتر کنترل کنند، تورم یعنی پول زیادی را برای مقدار کمتری کالا پرداخت کنید. آن‌ها برای کنترل تورم ارز خارجی به کار می گیرند تا واحد پولشان را خریداری کنند. آن‌ها عرضه پول را کاهش می دهند تا واحد پول خودشان را با ارزش نمایند.

 

 

سه راه افزایش صادرات کشورها

اول، کشورها سیستم‌های حمایت از تولید داخلی را در صادرات واردات به کار بگیرند تا صنایع آن‌ها سود به دست بیاورند. اغلب شامل تعرفه گمرکی می شود که قیمت واردات را افزایش می دهد. کشورها برای صنایع خود یارانه فراهم می کنند تا قیمت ها را پایین بیاورند؛ اما اگر یک‌ مرتبه اقدام نمایند، کشورهای دیگر با واحد های یکسان تاوان و ضررش را می دهند. این کشمکش ها، صادرات واردات تجارت جهانی را برای همه کاهش می دهد. برای مثال تعرفه گمرکی اسموت هالی صادرات واردات رو ۶۵ درصد پایین آورد و رکود اقتصادی را بدتر کرد. همچنین کشورها صادراتشان را با موافقت‌نامه صادرات واردات افزایش می‌دهند.

 

کشور ها صادراتشان را با کاهش صادرات واردات سیستم حمایت از تولید داخلی چند برابر می‌نمایند. سازمان صادرات واردات جهانی، سعی نموده پیرامون یک موافقت‌نامه چند جانبه بین ۱۴۹ عضو آن مذاکره نماید که موافقت‌نامه دوحه نامیده می شود که تقریبا همواره موفق بوده است. اما اتحادیه اروپا و آمریکا از رفع کردن یا حذف کردن یارانه کشاورزی سر باز زدند. در نتیجه بیشتر کشورها روی توافق دوطرفه یا موافقت نامه صادرات واردات منطقه ای برای سال ها اعتماد می کنند؛ اما در سال ۲۰۱۵ اوباما با اعضای اقیانوس آرام مذاکره کرد. در سال ۲۰۱۷ ترامپ مذاکرات را ملغی کرد. اما سایر کشورها موافقتنامه را بدون آمریکا کامل کردند.

سومین راه کشورها برای افزایش صادرات، کاهش ارزش واحد پولشان است. این باعث می شود که ارزش صادرات در مقایسه با پول کشورهای دریافت کننده پایین بیاید. بانک مرکزی کشور ها این کار را توسط پایین آوردن بهره صادرات واردات انجام می دهد. همچنین دولتمردان می توانند پول بیشتری چاپ کنند یا پول کشورهای دیگر را بخرند تا ارزش بیشتری بسازند.

 

 صادرات چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

صادرات در لغت به معنی ارسال کردن کالا و ارسال کالا از یک کشور به کشور دیگر می باشد. همچنین برای صادر کردن کالاها هر فردی که بخواهد عمل صادرات و واردات را انجام دهد باید دارای کارت بازرگانی باشد که برای دریافت آن شرایط و قوانین و مقرراتی وجود دارد.

اما تعاریف گوناگونی برای صادرات وجود دارد. صادرات قطعی به معنی خروج کالا از طریق گمرک یک کشور و ارسال آن به یک کشور دیگر می باشد. که برای اینکار افراد باید دارای اسناد و مدارک لازم به منظور تایید محصولات و بهداشتی بودن آنها باشد در اختیار داشته باشد.

 

 

 

واردات چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ مشاوره صادرات کلید موفقیت در اجرا

 

واردات به معنی وارد کردن کالاها به کشور مقصد می باشد. که در یک کشور دیگر (کشور مبدا) تولید و ساخته شده است. این موضوع به دلیل نبود امکان ساخت و یا هزینه بر بودن ساخت بسیاری از قطعات در داخل آن کشور می باشد و به منظور تامین نیاز شهروندان یک کشور اجرا می شود. شرایط بسیاری چون نبود تکنولوژی، یا شرایط آب و هوایی و اقلیمی هر منطقه می تواند در تهیه و تولید بعضی از محصولات تاثیر بسازیی بگذارد.

صادرات و واردات در مقابل هم قرار دارند و کشورهای مختلف به منظور داشتن یک تعادل میان این دو راهکار سعی میکنند تا محصولات برتر خود را به کشورهای مختلف ارسال کنند. و کالاهای مورد نیاز شهروندان خود را با قیمت های بسیار پایین تر به داخل کشور وارد کنند. مشاوره صادرات کلید موفقیت در اجرا

اخذ نمایندگی برای واردات

گاهی برای واردات یک کالا یا خدمت باید نماینده و یا حتی نماینده انحصاری یک شرکت باشید که شرایط و مقررات خاص خود را دارد.

 

پیشنهاد می شود قبل از هر گونه اقدامی با کارشناسان و متخصصان حوزه صادرات واردات و وکیل متخصص این حوزه مشورت نموده و از آنها کمک بخواهید.

اگر به مشاوره صادرات و واردات نیاز داشتید در صورت تمایل می توانید با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید.

 

 

ارتباط با ما